Skills for High Quality Online Education

Skills for High Quality Online Education

29.12.2023 57

SKILLS FOR HIGH QUALITY ONLINE EDUCATION İSİMLİ ERASMUS PROJEMİZ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.

"Skills for High Quality Online Education" isimli Erasmus+ KA220 projemizin başarıyla tamamlandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. İşbirliği içindeki bu çabamıza Portekiz, Romanya, Bosna-Hersek, Slovenya, Bulgaristan, Türkiye ve İspanya'dan ortaklarımız katılmıştır. Birlikte, çevrimiçi eğitim ilgili zorlukların üstesinden gelmede öğretmenleri ve öğrencileri desteklemeyi amaçladık.

Proje boyunca, dört temel entelektüel çıktıya odaklandık. İlk olarak, kaliteli çevrimiçi öğretim için etkili stratejiler, yöntemler ve araçlar belirlemek üzere çevrimiçi eğitimdeki (IO1) iyi uygulamaları bir araya getirdik. Öğretmen eğitimine duyulan ihtiyacın farkında olarak, eğitimcileri etkileşimli ve ilgi çekici bir çevrimiçi eğitim için gerekli bilgi ve kaynaklarla donatmak için Öğretmen Eğitimi Eğitim İçeriği (IO2) ve bir Eğitim Araç Kiti (IO3) geliştirdik.

Son aşamada, çevrimiçi öğrenmelerini organize etmede öğrencilerin hazırbulunuşluğunun önemine değindik. Öğrenciler için Dijital Portföy Nasıl Yapılır Kılavuzu'nu (IO4) oluşturduk. Öğrenciler, dijital okuryazarlıklarını geliştirerek ve başarılarını dijital portfolyolar yoluyla sergileyerek, günümüzün dijital çağında başarı için değerli beceriler kazandılar.

Projemizin öğretmenler ve öğrenciler üzerinde yarattığı olumlu etkiden gurur duyuyoruz. Entelektüel çıktılarımız, eğitimcileri etkili çevrimiçi öğretim metodolojilerini benimseme konusunda güçlendirdi ve daha ilgi çekici bir öğrenme ortamını teşvik etti. Buna karşılık öğrenciler, çevrimiçi öğrenimlerini yönetmede ve başarılarını göstermek için dijital araçlardan yararlanmada daha yetkin hale geldiler.

Bu projenin başarısına katkıda bulunan tüm ortaklara, eğitimcilere ve öğrencilere yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Proje sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

DOSYALAR İÇİN TIKLAYINIZ...