"Skills for High Quality Online Education" Final Konferansımız

19.08.2023 106

Saygıdeğer Eğitim Paydaşları,

 

Eğitimin dönüşen dünyasında, uzaktan eğitimin etkili bir şekilde yönetilmesi ve gerçekleştirilmesi giderek daha önemli hale gelmektedir. Bu bağlamda, "Skills for High Quality Online Education" isimli Erasmus+ KA220 projesi kapsamında yürüttüğümüz çalışmaları sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Proje kapsamında, öğretmen ve öğrenci becerilerini geliştirmeyi hedefleyen yenilikçi yaklaşımlar ve stratejiler geliştirdik. Eğitimde kalite standartlarını yükseltmeye yönelik bu çabalarımızı sizlerle bir araya gelerek paylaşmak istiyoruz.

 

Final Konferansımız, 7 Eylül 2023 Perşembe günü Suphi Öner Öğretmenevi Anamur Salonunda gerçekleşecektir. Bu özel etkinlikte, projenin ortakları olan Portekiz, İspanya, Slovenya, Bulgaristan, Romanya ve Bosna Hersek'ten katılımcılarımızla birlikte geliştirdiğimiz 4 farklı fikri çıktı tanıtacaklar. Ayrıca, projeye katılan öğretmenler ve öğrenciler, elde etikleri kazanımları ve deneyimleri sizlerle paylaşacaklar.

 

Final Konferansımıza eğitimle ilgili tüm paydaşları davet ediyoruz. Eğitmenler, eğitim ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşları (STK'lar), Okul-Aile Birlikleri, Akademisyenler ve Özel Okullar bu önemli etkinliğe katılmak üzere davetlidir.

 

Etkinlik Detayları:

Tarih: 7 Eylül 2023, Perşembe

Saat: 09.00

Yer: Suphi Öner Öğretmenevi Anamur Salonu

 

Katılmak için aşağıdaki formu doldurunuz:

https://forms.gle/Yznfzoe69RCUm7Yf7 

 

Etkinliğimizin başarısı, siz değerli katılımcılarımızın katılımıyla daha anlamlı hale gelecektir. Umarız ki sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

 

Ali Uğur BAL

Adnan Menderes Ortaokulu Müdürü

 

19-08-2023