Okul Aile Birliği Toplantısı

22.10.2023 84

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1) Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 31 .10.2023 Salı günü saat 14.30 da, aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Okul – Aile arasındaki bütünleşmenin gerçekleştirilmesi, veli ve okul arasındaki iletişimi güçlendirmesi, eğitim – öğretimi geliştirici faaliyetlerin desteklenmesinde büyük anlam taşıyan bu toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Tülin EVREN                                Ali Uğur BAL

Okul- Aile Birliği Başkanı                     Okul Müdürü

GÜNDEM :

1- Açılış, toplantı yeter sayısının tespiti.

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3- Divan Kurulunun Oluşturulması. (1 Başkan, 2 Yazman)

4- Okul Aile Birliği Başkanının konuşması.

5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

6- Denetle Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'ya sunulması.

7- Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve divana sunulması.

8- Yeni Yönetim Kurulunun Seçimi. (5 Asil, 5 Yedek)

9- Yeni Denetleme Kurulunun Seçimi. (1 Asil, 1 Yedek)

10- 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tahmini Bütçenin Görüşülmesi ve Onaylanması.

11- Dilek ve Temenniler- Kapanış.