My golden Values-Benim Altın Değerlerim

10.10.2020 549

My golden Values-Benim Altın Değerlerim projemiz 12-15 yaş aralığındaki öğrencilerimizle 'Değerler Eğitimi'ni konu alan bir eTwinning projesidir. Projemiz Ekim 2019 ve  Mayıs 2020 tarihleri arasındaki 8 aylık süre boyunca planlanan faaliyetlerden oluşmuştur. Projemizde ortak okullarımızla iş birliği içinde faaliyetlerimizi yürütürken farklı kültürleri tanıma fırsatı da bulduk. Projemizde Türkiye'den 12, Litvanya'dan 3,Tunus'tan 1 ve Ermenistan'dan 1 ortağın ve bu ortakların öğrencilerinin  katılımıyla  faaliyetler  gerçekleşmiştir. Projemizde değerlerimizle ilgili çalışmalar yapmayı, bu değerlerin önemini kavratmayı ve öğrencilerimize bu konuda rehberlik etmeyi hedefledik. Bunun yanında öğrencilerimiz kendi arkadaşları ve diğer ortak okulların öğrencileri ile işbirliği ve iletişim halinde faaliyetlere başarılı bir şekilde katılmışlardır.

10-10-2020